Diane-35 - er ikke kun et præventionsmiddel - advarsler

August 26, 2013

  • Diane-35 - ikke kun svangerskabsforebyggende
  • Advarsler
  • Lægemiddelinteraktioner

 Diana 35 advarsler

Advarsler og forholdsregler

Før du begynder at tage hormonale præventionsmidler, kvinder er nødt til at gennemgå en lægeundersøgelse. Lægen, blandt andet skal lære hendes personlige og familiens historie. I løbet af behandlingen af ​​kvinder bør også screenes regelmæssigt, så lægen kan vurdere, hvor stor succes som behandles, samt til at spore fremkomsten af ​​mulige bivirkninger. Undersøgelserne skal udføres gynækologisk undersøgelse Gynækologisk undersøgelse: en vigtig del af kvinders sundhed  Gynækologisk undersøgelse: en vigtig del af kvinders sundhed
 Og det målte blodtryk. Hvis før du begynder at tage Diane 35 du har usædvanlig vaginal blødning, skal du sørge for at fortælle din læge - dette symptom er en anledning til at foretage en mere grundig lægeundersøgelse.

 Advarsler | Diane-35 - ikke kun præventionsmiddel

Kvinder, der er udpeget Diana 35, bør informeres om, at dette stof beskytter kun mod graviditet, men ikke mod hiv og andre seksuelt overførte sygdomme ved.

I de følgende tilfælde bør receptionen Diane 35 stoppe og konsultere en læge:

  • Fremkomsten af ​​migræne eller usædvanligt hyppige og svær hovedpine.
  • Pludselig sløret syn eller hørelse eller andre perceptuelle forstyrrelser.
  • De første tegn på trombose (f.eks usædvanlige smerter eller hævelse i benene, skarpe smerter ved vejrtrækning eller hoste uden synlig grund, smerte og en følelse af tryk i brystet).
  • Modtagelse af Diane 35 bør seponeres seks uger før omfattende kirurgi (f.eks abdominal og ortopædisk kirurgi). Det samme skal gøres, før enhver operation på benene, åreknuder før behandling og langvarig immobilisering, samt efter skader og operationer, som medfører en langvarig begrænsning af mobilitet. Genoptag velkommen Diana 35, kan du normalt to uger efter udskrivelse fra hospitalet. I tilfælde af akut kirurgi, patienter, der tager Diane 35, særlige foranstaltninger for at forebygge blodpropper, såsom injektioner af heparin.
  • Symptomer på gulsot, hepatitis, kløe over hele kroppen.
  • Betydelig stigning i blodtrykket.
  • Klinisk depression Depression - lidt mere end et dårligt humør  Depression - lidt mere end et dårligt humør
 .
  • Stærke smerter i den øvre del af maven eller lever udvidelsen.
  • Graviditet.

 Advarsler | Diane-35 - ikke kun præventionsmiddel

Overtrædelser kan hvis udvikling være relateret til Diana 35

  • Venøs tromboemboli

Kvinder, der tager Diane 35 (samt andre kombinerede præventionsmidler) risiko for venøs tromboemboli, herunder - dyb venetrombose og lungeemboli Lungeemboli - en farlig overtrædelse  Lungeemboli - en farlig overtrædelse
   - Betydeligt højere end i dem, der ikke tager sådanne lægemidler. Sandsynligheden for at udvikle disse sygdomme er særlig høj i det første år for at modtage Diana 35. er dog stadig lavere end under graviditeten denne risiko - venøs tromboemboli forekommer i ca. 60 ud af 100.000 gravide kvinder.

Helt helbrede overtrædelser af denne type er ikke altid muligt; 1-2% af tilfældene, de fører til patientens død.

Risikoen for venøse tromboemboli stiger med alderen, samt dem, der lider af fedme, og i hvis familie historie har en venøs eller arteriel tromboemboli. Hvis det antages, at en kvinde har en prædisposition for at udvikle sådanne sygdomme, skal den sendes til nærmere undersøgelse, før det vil være en aftale Diane 35. Langvarig immobilisering i kombination med at tage Diane 35 er også væsentligt øger risikoen for venøs tromboemboli. Det er ikke helt klart, som åreknuder og overfladiske tromboflebitis påvirker sandsynligheden for venøs tromboemboli, men lægerne tage hensyn til tilstedeværelsen af ​​disse lidelser hos patienter, der tager beslutning om, hvorvidt eller ikke at udnævne hende til Diana 35.

  • Arteriel trombose og beslægtede lidelser

Modtagelse af Diane 35 kan øge sandsynligheden for at udvikle denne type overtrædelser, blandt dem - slagtilfælde og myokardieinfarkt. Risikoen er særlig stor, hvis en kvinde tager Diane 35, ryger, er det mere end 35 år, der lider af fedme, dislipoproteinemia, forhøjet blodtryk, valvulær hjertesygdom, atrieflimren og migræne (af denne grund, at lægemidlet bør seponeres, hvis symptomer på migræne).

  • Breast Cancer

Flere undersøgelser tyder på, at kvinder, der tager Diane 35 og andre kombinerede hormonelle lægemidler, har en øget risiko for at udvikle brystkræft. Det er imidlertid uklart, om dette skyldes, at disse kvinder har brystkræft Brystkræft: hvad enhver kvinde har brug for at vide  Brystkræft: hvad enhver kvinde har brug for at vide
   oftest bruges til at diagnosticere og (som de gennemgår regelmæssig check-up) eller biologiske egenskaber af lægemidlet.

Hos kvinder under 40 år af brystkræft er sjælden, uanset om de tager de kombinerede hormonelle lægemidler, eller ej. Men efter 40 år er risikoen for kræft er højere hos dem, der Diane 35. Den væsentligste risikofaktor for udvikling af brystkræft er at stoppe med at modtage Diana 35 ældre kvinder. Den ældre kvinde var, da hun holdt op med at tage stoffet, jo større er risikoen for brystkræft.

Behandlingsvarigheden er mindre vigtig. Hertil kommer, at risikoen for kræft falder gradvist efter en kvinde holder op med at tage Diane 35, og 10 år efter afslutningen af ​​behandlingen er det ikke højere end normalt.

Lægen skal drøfte med patienten for at øge sandsynligheden for brystkræft, før det begynder at tage Diana 35. Det er nødvendigt at tage hensyn til den omstændighed, at tage lægemidlet reducerer risikoen for nogle andre kræftformer (såsom ovariecancer og livmoderkræft) signifikant .

  • Livmoderhalskræft

Nogle undersøgelser har vist, at langvarig brug af Diane 35 kan øge sandsynligheden for livmoderhalskræft.

Leverkræft. I sjældne tilfælde, efter anvendelse af Diane 35 og andre stoffer, der indeholder lignende bestanddele identificerede benigne og maligne tumorer i leveren. For nogle patienter førte dette til livstruende indre blødninger. Af denne grund bør klager over smerter i øvre del af maven og tegn på øget lever straks foretage en grundig lægeundersøgelse.

  • Hyperlipidæmi

Kvinderne, hvis personlig eller familiær historie af hyperlipidæmi der, mens du tager Diane 35 øger risikoen for pankreatitis.

  • Blodtryk

Selv om mange kvinder, der tager Diane 35, forhøjet blodtryk en smule, er det klinisk signifikant stigning det er en forholdsvis sjælden begivenhed. Men hvis i løbet af behandlingen er der en betydelig og vedvarende stigning i blodtrykket, kan din læge ordinere en anden hormonel lægemiddel til patienten. Hvis trykket når 160/110 mm / Hg., Som regel er udpeget af myndighederne af lægemidler til behandling af forhøjet blodtryk.

  • Sukkersyge

For kvinder med diabetes, der ikke har sygdom forårsaget af vaskulære ændringer, er modtagelse af Diana 35 betragtes som sikre. Men vi skal huske, at alle diabetikere har en øget risiko for forskellige sygdomme i blodkarrene, så i løbet af behandlingsforløbet patienten altid bør ses af en læge.

  • Chloasma

Under receptionen, Diana 35 er der en øget risiko for at udvikle chloasma - især hos kvinder, der tidligere har lidt af denne lidelse. Kvinder, der har en tendens til chloasma, i løbet af behandlingen bør være at begrænse virkningerne af sollys på huden, og give op solsenge.

 Advarsler | Diane-35 - ikke kun præventionsmiddel

Menstruation mens du tager Diane 35

Kvinder, der tager Diane 35, menstruationsblødning er meget mindre rigelige og lang. Dette er helt normalt og endda ønskeligt for patienter, som tidligere havde været kraftig blødning under menstruation. Sommetider blødning kan være fraværende i flere menstruationscyklus. Hvis patienten korrekt tog Diana 35, er usandsynligt graviditet, men stadig før den nye sats af lægemidlet er nødvendigt at gøre en graviditetstest.

I de første måneder efter modtagelsen af ​​Diana 35 kvinder fra tid til tid til at starte blødning mellem perioder. Som regel har de ikke forårsage betydelige ubehag og er ikke tegn på alvorlige problemer i kroppen. Hvis en sådan blødning begynder tre eller flere cykler senere efter at patienten begyndte at tage Diane 35, skal du se en læge.





Яндекс.Метрика