10 erhverv, der er forbundet med risiko for lungesygdomme - Farligt arbejde

21 oktober 2012

  • 10 erhverv er forbundet med risiko for lungesygdom
  • Farligt arbejde

 erhverv lungesygdom farligt arbejde
 7. Landbrug

Arbejde på høst eller dyr kan også føre til flere lidelser. Overfølsomhed pneumonitis - en meget sjælden, men alvorlig nok sygdom forårsaget af gentagen eksponering for skimmel indeholdt i korn eller hø. I denne sygdom, pulmonale alveolære sække inficeret og som følge heraf kan udvikle ar på lungevæv.

Forkert opbevaring af korn, såsom korn opbevaring i metalbeholdere, kan det være inficeret med svamp eller mug. Indånde støvet af kornet, kan du tjene en feber eller kulderystelser, og andre influenzalignende Influenza - forvente det uventede, men altid  Influenza - forvente det uventede, men altid
   sygdom. Dette fænomen kaldes "syndrom forgiftning organisk støv." Landmænd også ofte lider af hoste og bronkitis Bronkitis - beskyttelse, hvis kroppen har fejlbehæftet  Bronkitis - beskyttelse, hvis kroppen har fejlbehæftet
 .

Omkring 30% af landmændene, med working seed kulturer udsættes for disse sygdomme. Arbejdstagere svin og kylling gårde til tider klager over den astmatiske syndrom.

Høje niveauer af støv og ammoniak tilsættes sammen er risikofaktorer i denne sag. Hvede bør holdes på et tørt sted, skabe en god ventilation og sørg for at bære en støvmaske.

 Farligt arbejde | 10 erhverv forbundet med risiko for lungesygdom

8. Paint maskiner

Mennesker, hvis arbejde er forbundet med farvning maskine, konstant udsat for kemikalier, isocyanater. Disse stoffer er ofte årsag til astma. Normalt med fremkomsten af ​​astma karriere i denne branche for humane formål, er det nødvendigt at forlade erhvervet og søge et andet job.

Brug kvalitet respirator passende for et sådant arbejde, kan reducere risikoen. Det skal også huskes, at det rum, der behandles spray skal være lukket og lokalet er godt ventileret. Bedre naturligvis erstatte farlige for sundheden sikrere.

 Farligt arbejde | 10 erhverv forbundet med risiko for lungesygdom

9. Fire

Mennesker, der er konstant kæmper med ild, ikke kun sætte deres liv på spil, men er også udsat for skadelige stoffer, der udsendes af brændende plast og andre kemikalier. Brandmænd i høj grad reducere risikoen for lungesygdom, ved brug luftforsynet åndedrætsværn. Disse enheder kan også anvendes i oprensningen af ​​brand, da mange kemikalier stadig flyver i luften efter forbrændingen. Ventilation er også meget vigtigt.

 Farligt arbejde | 10 erhverv forbundet med risiko for lungesygdom

10. minearbejdere

Medarbejdere i underjordiske miner er udsat for en stor risiko for lungesygdom fra bronkitis til pneumokoniose Pneumokoniose: støv på arbejdspladsen fører til sygdom  Pneumokoniose: støv på arbejdspladsen fører til sygdom
   eller "sort lys". Konstant indånding af kulstøv fører til blokering af lungerne og efterfølgende vises som en tung, besværet vejrtrækning. Dette bevirker, at udviklingen af ​​massive fibrose og kan føre til døden. Når du arbejder i minerne, bør være forpligtet til at bære beskyttelsesmasker og bruge andre beskyttende midler til at forhindre indånding af kulstøv.


Lunge absces - alvorlige konsekvenser af alvorlig sygdom - Skilte

Juni 13, 2010

  • Lunge absces - alvorlige konsekvenser af alvorlig sygdom
  • Skilte

 tegn på lungeabsces

Tegn på lunge absces

Hvad du behøver at vide symptomerne på alvorlige sygdomme som lunge absces? Bestemt ikke at behandle det selv, fordi sygdommen og lægen er svært at håndtere. Alt om lunge absces behøver at vide for at få tid til at søge lægehjælp - det kan kun være en garanti for helbredelse.

Lungeabsces - et afgrænset kapsel samling af pus i lungevævet. Lungeabsces forårsaget af forskellige mikroorganismer (f.eks staphylococcus, streptococcus, etc.), og der er primær og sekundær. Hvor det primære lungeabsces smitstof kommer ind i lungerne gennem blod, lymfe eller bronkitis fra andre foci af infektion (fx purulent tonsillitis). Sekundære lunge bylder er resultatet af forskellige processer i lungen: pneumoni Lungebetændelse - symptomer og årsager  Lungebetændelse - symptomer og årsager
 , Bronkitis, tumorer (både godartede og ondartede), cyster, og så videre.

Medvirkende faktorer til udviklingen af ​​lungeabsces er at reducere kroppens forsvar (immunsystemet, herunder de forskellige kroniske sygdomme såsom diabetes mellitus Diabetes - truende og uhelbredelig sygdom  Diabetes - truende og uhelbredelig sygdom
 Når kronisk administration af glukokortikoider og så videre), sekreter ind lungerne af nasofarynx, opkast, små fremmedlegemer.

I første omgang, lungevæv inflammation opstår, hvilket forårsager hævelse af vævet og forringet blodgennemstrømningen i det, og derefter under påvirkning af toksiner patogener forekommer purulent fusion af vævet omkring det og dannelse af en beskyttende kapsel. Akut proces kan ende med at blive bylden vil brast i lumen af ​​bronkierne og genvindes. Men i nogle tilfælde kan lungeabsces blive kroniske med langt bølgende bane.

 alt

Tegn på akut lunge absces

Hot byld Byld - hvorfor det er så farlige sår?  Byld - hvorfor det er så farlige sår?
   lys begynder akut, med feber, kulderystelser, skiftevis med sveden, besvimelse, brystsmerter, åndenød, hjertebanken og en tør hoste. Efter abscessen bryder gennem væggen og tømt indholdet af absces gennem bronkierne (patienten samtidig kan pludselig hoste op en mundfuld stinkende purulent sputum), patientens tilstand forbedres. Temperaturen falder, bliver hoste vådt, spyt - purulent, blodig. Recovery sker langsomt i 4-12 uger på det sted, hvor byld vokser bindevævet erstatte det ødelagte lungevæv, en proces kaldet pneumosclerosis. I nogle tilfælde bliver en akut proces kronisk.

Alvorlige komplikation af akut lunge absces er dens gennembrud i pleurahulen (mellemrummet mellem de to blade af lungehinden dækker lungerne), hjertesækken (hjerte pose) og mediastinum (den del af brysthulen, som er beliggende i hjertet, luftrøret og spiserøret). Desuden kan infektion med blod og lymfe komme ind andre organer og væv og forårsage inflammation der samme.

 alt

Symptomer på kronisk lunge absces

Kronisk byld er karakteriseret ved fortykkelse af kapslen omkring hulrum med pus og bølgende løbet af eksacerbationer og remissioner. Purulent proces har en generel effekt på patienterne kroppen selv i remission de er bekymret over den svaghed, utilpashed, og en lille stigning i temperaturen. Under forværring af processen temperaturen stiger til høje antal, øget hoste, opspyt purulent leveres med en ubehagelig lugt.

Som tiden ændret sig, og fremkomsten af ​​patienten: ansigtet er oppustede, blålig, spidserne af fingrene fortykket, fingre tage form af trommestikker og negle er rejst som urglas.

Kronisk lungeabsces ofte forbundet af sygdommen i bronkierne og lungeemfysem (alveolær udvidelse rack - sække ved enderne af de mindste bronkier). Der kan også være pulmonal blødning og spontan pneumothorax Pneumothorax - når hjælp er nødvendig omgående  Pneumothorax - når hjælp er nødvendig omgående
   (krænkelse af integriteten af ​​lys og luft ind i pleurahulen). Forgiftning fører til afbrydelse af blod (anæmi), og de indre organer.

 alt

Diagnose af lungeabsces

For at bekræfte diagnosen lunge absces foretaget følgende undersøgelser:

  • CBC - der er bundet til at være tegn på betændelse;
  • opspyt undersøgelse for at identificere smitstoffet og dens følsomhed over for antibiotika;
  • immunogram - en omfattende undersøgelse, som afspejler tilstanden af ​​immunsystemet;
  • Røntgenbilleder af lungerne - lungerne afslørede tilstedeværelsen af ​​et hulrum;
  • bronkoskopi (undersøgelse af bronkierne ved hjælp af en særlig anordning - bronkoskop) med at tage pus fra bronkier til undersøgelsen.

 alt

Behandling

Behandling af lunge absces foregår individuelt og omfattende, under hensyntagen til alle de særlige forhold i denne proces er det.

Først og fremmest udfører forbedring af dræning funktion bronkier. Til dette formål ordinerende læge udvide bronkier (bronkodilatatorer), expectorants, holdt terapeutisk bronkoskopi med fjernelse af pus og indførelse af lægemidler direkte ind i bronkierne (normalt betyder udtynding slim og lette adskillelsen). Hvis bylden er beliggende i de lavere divisioner i bronkierne, så løftede en fod enden af ​​sengen (bronkierne dræning position). Conduct kurser bryst massage og terapeutiske gymnastik.

For at bekæmpe infektion antibiotika udpeges i overensstemmelse med følsomheden af ​​dem smitstoffer, immun stimulanser (i overensstemmelse med resultatet af immunogram), ernæring, vitaminer og mineraler.

Hvis konservativ behandling er ineffektiv for 1, 5-2 måneder, den kirurgiske behandling - kirurgisk dræning eller fjernelse af en del af lungen.

Rettidig opdagelse af lungeabsces - en garanti for hans helbredelse.

Galina Romanenko


Artikel Tags:
  • lunger




Яндекс.Метрика